Let 3 opet u Srbiji

Izvor: Mondo, 06.Nov.2012, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Let 3 opet u Srbiji

Slavni riječki bend nastupiće u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Prošle godine, Let 3 otvorio je sezonu u beogradskom klubu Gun, a sada se vraća na "mesto zločina" 23. novembra. U niškom klubu Feedback nastupa dan ranije, a 24. novembra je u novootvorenom klubu The Quarter u Novom Sadu.

"Uskoro nam izlazi mini album koji najavljuje skori izlazak pravog albuma. Već duže vreme smo u fazi čišćenja, gledamo u Sunce, pijemo konjsku krv, klistiramo se, sve manje jedemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << meditiramo i bavimo se modom", rekao je u svom fazonu Mrle iz benda.

Ulaznice za koncerte kupuju se na sledećim prodajnim mestima. U Beogradu u kafeu Šikarica i preko Eventima, po ceni od 800 dinara u pretprodaji, 1.000 na dan koncerta. Za koncert u Novom Sadu karte možete nabaviti za 600, odnosno 800 dinara preko Gigstixa i Eventima, dok su karte za niški nastup u pretprodaji 500 dinara, na dan koncerta 600, i kupuju se u Vintidž šopu i bioskopu Kupina.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.