Let 3 najavili Antivalentinovo

Izvor: BalkanRock.com, 23.Dec.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Let 3 najavili Antivalentinovo

Riječki rockeri Let 3 najavili su svoj veliki koncert simboličnog naziva AntiValentinovo, u petak, 12. veljače 2016. godine u maloj dvorani Doma sportova.

Ovo će biti njihov prvi samostalni koncert, nakon promocije novog albuma u Laubi. Za sada se ne zna što se na AntiValentinovu može očekivati, ali sigurni smo kako će biti spektakularno, kao uostalom i na svim njihovim koncertima.

Na koncertu slogana “Ništa ljubav, samo karanje” ekskluzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << će se po posebnoj promotivnoj cijeni moći kupiti novi studijski album Leta 3 i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’!

Bend postoji od 1987. godine, a iza sebe ima niz uspješnih albuma, ali i pjesama. Poznati su po svojim scenskim nastupima, kao i po nesvakidašnjim tekstovima. Da je njihov rad cijenjen pokazuju i dodijeljene glazbene nagrade u različitim kategorijama.

Let 3 su odlučili biti darežljivi, stoga za cijenu jedne ulaznice na koncert mogu doći dvije osobe. Jedna ulaznica za dvoje prodavat će se po cijeni od 80 kuna u pretprodaji i 100 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti od ponedjeljka, 9. studenoga, u sustavu Eventima i Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.