Lee Ranaldo (ex Sonic Youth) dolazi u Rijeku

Izvor: BalkanRock.com, 11.Apr.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lee Ranaldo (ex Sonic Youth) dolazi u Rijeku

Kultni američki gitarista i kantautor Lee Ranaldo održaće koncert sa svojim novim bendom Lee Ranaldo Trio u okviru Impulse festivala, gde će nastupiti 14. juna u riječkom Pogonu kulture.

Ranaldo je najveću slavu stekao svirajući u bendu Sonic Youth, jednom od najuticajnijih alternativnih grupa u istoriji muzike. Nakon raspada benda 2011. godine, nastavio je solo karijeru pa je najpre objavio album “Between Times and the Tides” (2012), a potom i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ploču “Last Night on Earth” naredne godine. Poslednji njegov projekat uključuje rad na aktuelnoj HBO seriji “Vinyl.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 85 kuna. Ova cena će važiti do 15. aprila, kada će poskupeti na 110 kuna. Na dan nastupa cena ulaznica će iznositi 125 kuna.

Impulse festival održava se treći put, a ranije je najavljeno da će sastav Liima (koga čine članovi danskog benda Efterklang i finski perkusionista Tatu Ronkko) nastupiti 6. juna, u sklopu ove manifestacije. Koncert će biti održan u klubu Palach, a cena ulaznica iznosi 40 kuna. Na dan koncerta karte će moći da se kupe po ceni od 60 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.