Kupite Delta Machine i - upoznajte Depeche Mode!

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2013, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupite "Delta Machine" i - upoznajte Depeche Mode!

Povodom predstojećeg velikog beogradskog koncerta popularnog benda 19. maja na Ušću pokrenuta je akcija "Meet & Greet Depeche Mode"

Fanovi koji žele da upoznaju članove grupe Depeche Mode treba da kupe novi CD "Delta Machine" na ovlašćenim prodajnim mestima, i skenirani fiskalni račun (original sačuvati kod sebe) pošalju na promocija@menart.rs . Svi učesnici, pored toga, treba da pošalju svoje ime, prezime i broj telefona. Susret benda sa fanovima desiće se neposredno uoči koncerta, u bekstejdžu na Ušću. Akcija traje do 17. maja, a imena dobitnika biće saopštena sutradan na veb sajtovima i Fejsbuk i Tviter stranicama Agencije Beta i Menarta, kao i u programu Radija B92. Meet & Greet podrazumeva upoznavanje i fotografisanje sa članovima benda, ali ne i kartu za koncert. Ljudi bez ulaznica biće, posle susreta, upućeni na izlaz, bez mogućnosti praćenja koncerta.Album "Delta Machine" može da se kupi u Jugotonovoj radnji u Nušićevoj (Beograd), u Cornershop radnjama, kao i u DVD zoni, Desk Computersu i Best Ofu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.