Izvor: Mondo, 22.Jun.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Braun izbacuje Rijanu sa novog albuma

"Ne, taj duet sa Rijanom neće ući na novi album". Navodno, to je odlučio r'n'b pevač Kris Braun, koji je nedavno raskinuo sa "RiRi".

Izgleda da se trudi da je zaboravi na svaki način, pa i da "obriše" prošlost.

Kris Braun, navodno, namerava da na novi album "X" ne stavi duet koji je snimio sa doskorašnjom devojkom Rijanom.

Njih dvoje snimili su pesmu "Put It Up", ali sada kada je romansa među njima gotova, 24-godišnji muzičar ne želi da tu pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ubaci na svoj šesti studijski album, koji bi trebalo da bude objavljen sredinom jula.

"Izdavačka kuća želi da i ta pesma bude na albumu, ali je Kris protiv toga i stavio je 'veto' na objavljivanje albuma dok ne bude uveren da je duet sa Rijanom skinut. Nadaju se da će ga, ipak, ubediti da se predomisli, jer je reč o potencijalnom hitu", otkriva neimenovani izvor blizak muzičaru.

Ali, pre koji mesec, 24-godišnji muzičar nije tako mislio. Štaviše, ponosno je izjavljivao kako su njih dvoje na istim talasnim dužinama.

"Pesma je išla sama od sebe. Ono što kod nas dvoje 'radi' jeste to što imamo sličan način pravljenja muzike", rekao je Kris u aprilu.

Kris i Rijana su raskinuli pre mesec, dva, jer je muzičar shvatio da mu treba drugačija devojka, a ne posesivna kakva je, navodno, Rijana.

Ne treba podsećati šta je Kris Braun svojevremeno uradio Rijani... Ona mu je potom oprostila te gadne batine.

(MONDO - foto: Headlinephoto/Splash News)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.