“Korak dalje” za Stuttgart Online

Izvor: BalkanRock.com, 16.Nov.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Korak dalje” za Stuttgart Online

U najnovijem singl-spotu pod nazivom “Korak dalje”, beogradski dvojac Stuttgart Online je ostvario saradnju sa Zoranom Kostićem Canetom iz legendarnih Partibrejkersa, Borisom Mladenovićem, frontmenom grupe Jarboli i Škrtice, i talentovanim saksofonistom Daliborom Popovićem Mikšom.

Pesma je snimljena u Studiju P3, producent je Ivan Petrović, a video je režirao Bojan Slačala uz svesrdnu pomoć Staše Tomića i Romane Slačala. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa ovim izuzetnim umetnicima. Drago nam je da smo izvojevali novu kulturnu pobedu za rokenrol u našem gradu” – izjavili su članovi benda Marko Barišić i Bojan Slačala.

Beogradska garažna rokenrol grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine. Prvi album, “Radost svakom domaćinstvu” i drugi “Prava stvar” snimaju u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta osvajali 1. mesta relevantnih domaćih radio i TV lista.

Grupa trenutno objavljuje singl-spotove za treći po redu studijski album “Štutgart na vezi” u saradnji sa kolegama muzičarima sa scene, a do sada su realizovana 4, na kojima su učestvovali Oliver Svilan, Dragan Knežević i Demir Ahmetović. Objavljene singlove zajedno sa prethodna dva albuma možete preslušati ili skinuti za minimalnu novčanu naknadu sa sajta Bandcamp.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Korak dalje za Stuttgart Online

Izvor: Danas, 16.Nov.2015

U najnovijem singl-spotu pod nazivom "Korak dalje", beogradski dvojac Stuttgart Online je ostvario saradnju sa Zoranom Kostićem Canetom iz legendarnih Partibrejkersa, Borisom Mladenovićem Bomlom, frontmenom grupe Jarboli i Škrtice, i talentovanim saksofonistom Daliborom Popovićem Mikšom. Pesma je...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.