Konkurs za foto-volontere Exit-a

Izvor: Studnel.com, 21.Jun.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za foto-volontere Exit-a

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem mejla volunteer-at-exit@exitfest.org. Neophodno je poslati kratku biografiju sa ličnim podacima i opisom iskustva u fotografiji, kao i deset fotografija rezolucije 1200x1000 inča, koje su sa koncerata ili festivala i prikazuju izvođače i publiku, kao i opis korišćene opreme. Izabranim foto-volonterima biće obezbeđen ulaz i boravak na festivalu, kao i besplatan smeštaj u Exit-ovom kampu.
Odabrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << volonteri dobiće obaveštenje putem mejla do 26. juna, a volontiranje će trajati za vreme celog festivala. Ove godine Exit se održava u periodu od 9. do 12. jula. 
Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Exit festivala.

konkursexit festivalvolontiranjefotovolonteri

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.