Konkurs izdavačke kuće Black Planet Records

Izvor: Studnel.com, 26.Mar.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs izdavačke kuće Black Planet Records

Pored bendova i pojedinačnih muzičara, na ovom konkursu ima pravo da učestvuje bilo koji solo umetnik, projekat ili bend koji se uklapa u koncept muzike Crna Planeta. Uslovi za učešće na konkursu su da traka do sada nije objavljena, da nije duža od 15 minuta, da se uklapa u okvire nesvakidašnje muzike, bez obzira koji je žanr u pitanju i da je izdavač sa prostora Balkana. 
Kompozicije u vidu streaming linkova ili preuzete u MP3 192kbs+ formatu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << ime i prezime, ime benda ili projekta, kao i odakle bend ili solo izvođač dolazi, potrebno je poslati na mejl: b.planet.records@gmail.com. Kompilacija će biti izdata na CD-u čija prodaja neće biti dozvoljena, ali će pesme besplatno moći da se preuzimaju sa bandcamp stranice.
Cilj konkursa je otkrivanje talentovanih i svetu nepoznatih imena muzičara iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja regiona. Ovo je neprofitni projekat, bez ugovora, bez uzimanja prava na muziku. Projekat se već četvrti put realizuje iz ljubavi prema muzici, zbog međusobne podrške i spajanja ljudi sličnih razmišljanja. 

konkursmuzikablack planet recordscrna planeta

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.