Koncerti Sane Garić u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Dec.2017, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncerti Sane Garić u Beogradu i Novom Sadu

U predstojećem periodu najavljujemo koncerte čuvene Sane Garić, koja će 29. decembra održati nastup u Kvaki 22 u Beogradu, a onda i u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Sana Garić, sjajan vokal koji muzičkim poznavaocima je poznata po radu u grupama “Xanax”, “Svemirci” i “Beograd”. Sana je ovog puta oko sebe okupila sjajne muzičare i napravila debitanski album “Svet za nas”.

Na koncertu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji će biti održan 29.decembra u Kvaki 22 zajedno sa Sanom, vokal i klavijature, nastupiće Feđa Tom Franklin, bubanj i perkusije i Pavle Popov, klavijature i gitara. Nakon ovog koncerta, bend će nastupiti i 13.tog januara u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Publika će imati priliku da čuje album u celosti, kao i dobro poznate hitove u novim elektrosint aranžmanima. Zvuk koji možete očekivati je mešavina elektro, vintage i pop sint, koji vas sigurno tera na ples sa osmehom na licu, a nežan i emotivan glas Sane Garić će vas sigurno oduševiti.

Nakon zapaženih nastupa na festivalima kao što su EXIT, Drimon, Avant Music Festival, Kvir_feminist_actziya, Krüzer Medika, Uho, grlo, noise.

Na albumu “Svet za nas” gostovali su brojni ljudi sa muzičke scene: Dejan Vučetić (Darkwood dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Uroš Petković (Shazalakazoo), a album je producirao Radan Đorđević – Rahmanee.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije

Izvor: SEEcult.org, 27.Dec.2017, 12:54

Beogradska filharmonija održaće novogodišnje koncerte 28. i 29. decembra u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu, a 30. decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, a publici će ponuditi muziku iz holivudskih blokbastera o superherojima, pod dirigentskom palicom Alana Bjelinskog.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.