Koncert u čast Chestera Benningtona

Izvor: BalkanRock.com, 27.Sep.2017, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert u čast Chestera Benningtona

Članovi bendova Korn, Avenged Sevenfold, System of a Down su jedni od najavljenih izvođača, koji nastupaju su deo Linkin Park koncerta, u čast Chester Benningtona.

Sledećeg meseca, u Los Anđelesu, održaće se tribut koncert u čast frontmena Linkin Parka, Chestera Benningtona. To je prvi nastup benda, od kad je pevač preminuo u julu. Mnogi od poznatih izvođača, na Twitteru su ovih dana objavili da su deo događaja.

Jonathan Davis, frontmen >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Korna, M. Shadows i Synyster Gates iz Avenged Sevenfolda, deo benda System of a Down, pevač benda Yellowcard, William Ryan Key, nastupaće za par dana. Pop pevačica Kiiara, sa kojom je Bennington snimio duet Heavy, takođe je najavila da nastupa na koncertu.

Linkin Park tribut koncert se održava u Los Anđelesu, u Hollywood Bowl-u, 27. oktobra. Karte su u prodaji.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.