Koncert Ivane Jordan

Izvor: S media, 14.Mar.2010, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Ivane Jordan

Ivana Jordan održaće solistički koncert u Pozorištu na Terazijama u okviru projekta agencije „Harmoni mjuzik end marketing"- „Koncerti na Terazijama" i „Koncerti u SNP-u".

Nakon četiri objavljena albuma "Svetlost i senke" (1999), "Dvobojne oči" (2004), "Ovaj svet" (2007) i "Tango medju zvezdama" (2009), Jordan će po prvi put održati koncert u pozorištu.

Pored pesama sa svoja četiri albuma, koje će izvesti u izmenjenim aranžmanima, pevačica će izvasti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i domaće i strane evergrin hitove.

Jordan je pripremila i jedinstven scenski nastup, posebno za numere sa poslednjeg albuma "Tango medju zvezdama".

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama i u Bilet servisu po ceni od 1.500 za balkon i 1.800 dinara za parter.

Do sada su koncerte u okviru istog projekta u Pozorištu na Terazijama održali Jelena Tomašević, Bilja Krstić, Aleksandra Radović, Slobodan Trkulja, Boris Režak i Saša Vasić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.