Koncert Crvene jabuke u Sava centru

Izvor: S media, 17.Apr.2011, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Crvene jabuke u Sava centru

Crvena jabuka je sinoć u prepunom Sava centru održala tradicionalni prolećni koncert. Ovog puta pod nazivom "Za tvoju ljubav".

Žera i ekipa obeležavaju i jedan jubilej, to jest 25 godina od izdavanja prvog albuma.

Ono što je najviše zaintrigiralo okupljene novinare je to što nikog od poznatih nije bilo da podrži Crvenu jabuku. No, bitno je da su ljudi došli u velikom broju.

"Labudovo jezero" u Centru "Sava"

Zabranjen festival "Egzit"!?
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Šakiri na koncertu skinuli prsten sa ruke (VIDEO)

Veliku pažnju je privukla grupica obožavalaca koja je na svojim majicama nosila odštampanu crvenu jabuku. Verovatno nisu bili ni rođeni kad je izašao njihov prvi album.

Koncert je počeo tako što se Žera spustio kroz publiku do bine, pevajući novi singl "Ukrast ću ti snove". U belom odelu i neizbežnim "starkama", oduševio je prisutne. Uvežbano, išli su hitovi "To mi radi", "Tugo, nesrećo", "Da nije ljubavi".

Nastavak na S media...






Povezane vesti

RUSKI SPEKTAKL U SAVA CENTRU

Izvor: Kurir, 18.Apr.2011, 09:59

Veče za nezaborav! Trupa Ruskog carskog baleta sinoć je u Sava centru spektakularno izvela najpoznatiji balet svih vremena „Labudovo jezero“...Veče za nezaborav!..Trupa Ruskog carskog baleta sinoć je u Sava centru spektakularno izvela najpoznatiji balet svih vremena „Labudovo jezero“...U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.