Kolja i Grobovlasnici na letnjoj sceni BitefArtCafea

Izvor: BalkanRock.com, 04.Jun.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolja i Grobovlasnici na letnjoj sceni BitefArtCafea

Kolja i Grobovlasnici se 9. juna vraćaju u Beograd, kako bi nastupili u magičnom prostoru letnje scene kluba BitefArtCafe, na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Sastav je prošle godine već imao jedan uspešan nastup unutar BitefArtCafea, a sada je vreme da osvoje i letnji ambijent.

Frontmen Nikola Pejaković Kolja smatra da je ovo pravo vreme za koncerte jer se napokon sve složilo “I muzika, i bend i publika. Sada imaju tri albuma ispred sebe i mogu da stvore >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << jasniju sliku na čiji koncert dolaze i šta mogu da očekuju. I nama je jasnije šta sviramo i koji nam je cilj. A cilj je da sviramo dok god ne postanemo pravi, katastarski i gruntovno, grobovlasnici. Poslije toga, vidjećemo”.

Konccert će početi u 22h, a karte se mogu nabaviti po cenama od 600 dinara (za deo kluba dalji od bine) i 800 dinara (za deo kluba bliži bini).

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.