Kojoti u Tvornici kulture

Izvor: BalkanRock.com, 12.Okt.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojoti u Tvornici kulture

U zagrebačkoj Tvornici kulture ove će godine, točnije 9. prosinca, nastupiti i zagrebačko-vinkovački glazbeni sastav Kojoti.

Ovaj popularni rock bend u sastavu Davora Viduke (gitara), Alena Marina (vokal), Vanje Marina (bas) te Boba Grujičića (bubanj) kojeg mnogi smatraju jednim od ponajboljih rock ‘n’ roll bendova u regiji ovim je samostalnim klupskim koncertom odlučio iznenaditi i dalje vjernu publiku nakon čak 17 godina diskografske pauze te već održanog povratničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koncerta u riječkom Pogonu kulture.

Kojoti su utemeljeni još davne 1992. godine pod palicom Davora Viduke, inače bivšeg člana Majki. Jedno su vrijeme tijekom 1995. i nastupali sa Goranom Barom u sklopu Majki po Hrvatskoj i Sloveniji, a iste je godine izišao i njihov prvi album jednostavnog naziva Kojoti.

“Kojoti su se vratili da bi ostali i zvuče bolje nego ikad”, moglo se čuti iz komentara nakon još jednog povratničkog nastupa na zagrebačkom festivalu Brijačnica. Bend je, osim što je cijelo ljeto nastupao po festivalima diljem regije, među kojima je i ovaj, publici obećao pripremu novih i još boljih materijala za novi album te jedinstvenog boxseta koji će sadržavati njihova tri dosadašnja albuma: Kojoti (1995), Halucinacija (1996) i Sex Disco Kung Fu (1998).

Paralelno sa starijim poznatim pjesmama poput “Hodala je pola metra iznad zemlje”, “Razuzdan i lud”, “Sto milja daleko od nje”, “Zajaši zmaja” i “Izgubljen u svemiru”, Kojoti obećavaju i objavu novog singla, čija se premijera očekuje u idućih nekoliko tjedana.

Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti po cijeni od 60 kuna, a na dan koncerta cijena će iznositi 80 kuna.

Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dancing Bear, Dirty Old Shop, Rockmark, www.entrio.hr

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.