Kings Of Leon objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 13.Feb.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kings Of Leon objavili novi video

Američki sastav Kings Of Leon predstavio je novi spot za pesmu “Reverend“, koja se nalazi na njihovoj aktuelnoj ploči “Walls”.

Novi video beleži neka vanzemaljska priviđenja u malom gradu, a igra se i na kartu popularne serije Stranger Things koja je naišla na hvalospeve svuda u svetu.

Novi album “Walls” objavljen je sredinom oktobra za RCA. U pitanju je sedmo studijsko izdanje u karijeri benda, a dolazi nakon tri godine i ploče “Mechanical Bull”.

Obožavatelji nešvilskog benda iz regiona imaće prilike da ih čuju početkom leta kada će momci nastupati na INmusic festivalu u Zagrebu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

EoT objavili spot za naslovnu pesmu sa debi albuma

Izvor: BalkanRock.com, 14.Feb.2017, 15:21

Hrvatski alter rock metal sastav EoT predstavio je video za numeru “Defibrilacija”..koja se nalazi na njihovom istoimenom debitantskom ostvarenju...Režiju i produkciju spota potpisuje Peđa Gvozdić, a snimanje je obavljeno u prostoriji za probe na Maloj sceni Hrvatskog doma u Karlovcu...Zagrebačka...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.