Killed a Fox, Them Moose Rush i Broken Rockers na humanitarnom koncertu u Vintageu

Izvor: BalkanRock.com, 09.Feb.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Killed a Fox, Them Moose Rush i Broken Rockers na humanitarnom koncertu u Vintageu

U zagrebačkom Vintage Industrial Baru 16. veljače održat će se humanitarni koncert pod nazivom Prijatelji za Cicija za Valentina Ciglara gdje će se skupljati sredstva za pomoć u liječenju i oporavku.

Prije nepunih godinu dana (13. ožujka 2016.) mladi je Valentin Ciglar mirno prelazio cestu preko označenog pješačkog prijelaza kada je na njega naletio automobil, pri čemu je Ciglar zadobio ozljede opasne po život. Nakon deset dana probudio se iz kome i stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << mu se nekako stabiliziralo, no njegov oporavak, nažalost, traje izrazito sporo. Svi koji znaju Valentina ističu kako se radi o čovjeku koji ima takvu životnu energiju, kakvu posjeduju samo posebni ljudi. Uvijek je otvorena srca s najluđim idejama, najluđim pitanjima, kreativac i nezaustavljivi sanjar pun planova za budućnost o kojima je s najbližim prijateljima pričao samo dva dana prije tog nesretnog događaja. Svi njegovi planovi tada su postali samo jedna velika želja za oporavkom.

Organizatori pozivaju sve da okupljanjem 16. veljače u Vintage Industrial Baru podrže njegov oporavak i pomognu njemu i njegovoj obitelji kako bi Valentin imao svu potrebnu njegu i skrb te kako bi se što prije oporavio.

Tom prigodom nastupat će bendovi Killed a Fox , Them Moose Rush i Broken Rockers (Motörhead tribute band), dok su prije najavljeni Narednik Lobanja i Vod smrti otkazali nastup zbog odlaska bubnjara.

Minimalna donacija na ulazu u klub je 20 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.