Kate Moss u novom spotu benda Massive Attack

Izvor: BalkanRock.com, 20.Mar.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kate Moss u novom spotu benda Massive Attack

Trip-hop velikani Massive Atack prestavili su novi video za pesmu “Ritual Spirit” koja se nalazi na istoimenom EP izdanju objavljenom ove godine.

Robert Del Naja, glavni pokretač grupe i Medium, zajedničkim snagama su režirali novi video u kome supermodel Kate Moss igra tokom čitavog trajanja spota u veoma mračnoj sobi, vrteći sijalicu na žici. Novi singl je kolaboracija sa londonskim kantautorom i producentom Azekelom.

EP >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “Ritual Spirit” objavljen je krajem januara za Virgin Records. Članovi benda predstavili su do sada još dva spota sa ovog izdanja i to za pesme “Take It There” i “Voodoo In My Blood” u kome se pojavljuje i glumica Rosamund Pike.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.