Kasabian novim singlom najavili album i turneju

Izvor: BalkanRock.com, 18.Mar.2017, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasabian novim singlom najavili album i turneju

Britanski sastav, Kasabian objavili su singl “You’re In Love With A Psycho“, kojim su najavili novi album koji će svetlost dana ugledati 28. aprila. Radi se o dugo najavljivanom “For Crying Out Loud“.

Do izlaska albuma pogledajte lyrics spot za “You’re In Love With A Psycho”, a za numeru je Serge Pizzorno, kao i za većinu sa predstojećeg dugosvirajućeg izdanja, rekao da se nada da će biti relevantno i značajno ostvarenje gitarske >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << muzike.

Pre samog izlaska “For Crying Out Loud” Kasabian će imati turneju po Velikoj Britaniji, dok  ćemo sastav imati prilike da u regionu čujemo i vidimo u okviru INmusic i Sziget festivala.



Kompletan spisak pesama sa albuma izgleda ovako:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.