Karen O napisala pesmu za novu Tomb Raider igru

Izvor: BalkanRock.com, 30.Okt.2015, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karen O napisala pesmu za novu Tomb Raider igru

Karen O, pevačica Yeah Yeah Yeahs, snimila je pesmu “I Shall Rise” za potrebe nove video igre iz serijala Tomb Raider nazvanog The Rise of Tomb Raider.

Karen O je do sada radila muziku za filmove “Where the Wild Things Are”, “Her” i “The Girl With the Dragon Tattoo”, a sada će prvi put komponovati za video igru ali i za TV seriju” Obsession”.

“Sve je zvučalo vrlo ukusno. Želeli su dramu, visoke rizike i melodramu. To mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << bilo privlačno jer volim da pravim muziku povezanu sa pričom”, rekla je Karen i pojasnila da zapravo nije veliki ljubitelj video igara.

Video igra prati avanture mlade Laru Kroft i njene početke kao pretraživača grobnica. Jedna od najpoznatijih junakinja iz sveta igara u novom nastavku stiže za konzole već 10. novembra na na Windows računarima i PlayStationu očekuje se početkom naredne godine.

Nova pemsa može se čuti u trejleru za igru:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.