Kanda, Kodža i Nebojša u Tvornici kulture

Izvor: BalkanRock.com, 15.Okt.2017, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanda, Kodža i Nebojša u Tvornici kulture

Popularni glazbeni bend Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) dolazi nastupati i u zagrebačku Tvornicu kulture 25. studenog.

Ova beogradska petorka u sastavu Olivera Nektarijevića (vokal), Nenada Pejovića (gitara), Janka Mostarlića (gitara), Vladana Rajovića (bubanj) te Boška Stanojevića (pridruženog na mjestu bivšeg basiste Ognjena Beadera) djeluje još od davne 1991. godine s kratkim prekidom u međuvremenu od dvije godine, a ove godine pak nastupaju diljem regije povodom promocije >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << svog sedmog po redu albuma Uživo.

Snimke za istoimeni album s kojim ujedno predstavljaju i proslavljaju 25. godišnjicu uspješne glazbene karijere, odabrali su s različitih nastupa u protekle dvije godine, točnije od izlaska njihovog posljednjeg albuma Volja za noć iz 2014. godine.

Motivi za snimanje ovakve vrste albuma su im, kažu, raznoliki. Prvenstveno nisu bili zadovoljni snimljenim koncertnim DVD-om iz 2006. godine te su, s obzirom da već dugo i još kvalitetnije nego prije djeluju na glazbenoj sceni, željeli publici koja će slušati album pružiti nešto drugačiji zvuk – zvuk žive glazbe, žive svirke bogate različitim glazbenim žanrovima kao što su rock, jazz, heavy metal te čak i reggae, kojima je i inače ispunjena njihova glazba.

Publika će pak u Tvornici 25. studenog moći uživati i u nešto starijim pjesmama kao što su “Prekidi stvarnosti”, “Divni dani”, “Kafane i rokenrol”, “Danas nebo silazi u grad” i brojne druge. Bez obzira što će se vrlo vjerojatno slušati i “Prekidi ponovno”, publika zasigurno u niti jednomu trenutku neće poželjeti prekinuti koncert. Uz “Deveti život” u sav će glas pjevati: “Nešto će da spava, mi nećemo… Imamo razlog za to!”

Podsjetimo se, ovaj je beogradski bend već nastupio u Tvornici početkom 2015. godine, a ni tada nije izostala njihova fenomenalna svirka kojom su uspjeli prenijeti dobre vibracije na publiku.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, a na dan koncerta cijena će iznositi 70 kuna.

Službena prodajna mjesta: Tvornica Kulture (Ljudevita Posavskog 1), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.