Kaliopi:Uskoro solistički koncert u Beogradu(VIDEO)

Izvor: S media, 28.Sep.2011, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaliopi:Uskoro solistički koncert u Beogradu(VIDEO)

Makledonska umetnica Kaliopi biće jedan od gostiju na koncertu "Indexi i prijatelji" koji će biti održan u Centru "Sava" 16. oktobra. U izjavi za S media portal i Radio S rekla je da je preplavljena emocijama pred nastup, ali i da jedva čeka solistički koncert u Beogradu.

- Veliko je zadovoljstvo učestvovati još jednom na ovom koncertu u Beogradu. Mnogo je emocija, svi smo euforični, a odgovornost je ogromna s obzirom na to da su Indexi zaista bili veličanstveni. Njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << meni omiljena pemsa je "Bacila je sve niz rijeku" ali ću na koncertu otpevati pesmu za koju nisam ni znala da postoji naziva "Budi kao more"- izjavila je Kaliopi.

Kaliopi snimila novi spot

Nina Badrić pred 5.000 ljudi u Baru (VIDEO)

Dejan Petrović 10. novembra u Sava centru (VIDEO)

Singl "Nevinost" koji je snimila za komplilaciju "Miligram" postao je hit čemu se umetnica nije nadala jer je smatrala da pesma "nije za nju".

- Publika u Srbiji je odlično prihvatila pesmu bez obzira na to što je lično ja nisam posebno promovisala. Još uvek se slušaju pesme sa mog poslednjeg albuma "Poruka", ali pripremam još nešto o čemu ne bih da otkrivam mnogo, već bih da vas iznenadim- dodala je.

Kako i sama kaže, mnogo je pitanja i interesovanja za njen solistički koncert u Beogradu:

- Zaista ne znam čija želja je veća, publike ili moja. Koncert ću svakako održati uskoro, pred kraj ove ili početkom sledeće godine. Ipak, ne bih da žurim jer želim da sve dobro organizujem, sve mora biti na vrhunskom nivou ali ću svakako sa zadovoljstvom pevati pred publikom u Beogradu, i sigurna sam da će to biti u Centru "Sava"- poručuje Kaliopi.

S.I.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.