Kako izabrati savršen veš za noćni izlazak

Izvor: SerbianUnderground.com, 01.Okt.2020, 01:16

Kako izabrati savršen veš za noćni izlazak

Kada govorimo o izboru autfita za noćni izlazak obično nam prvo na pamet pada odabir komada odeće kojima ćemo istaći svoje najbolje atribute, iskazati svoj stil i izmamiti poglede prisutnih. Ono što se pritom često zaboravlja, jeste to da se ispod svakog savršenog autfita krije dobro osmišljena kombinacija donjeg veša
Postoji pregršt stvari o kojima možemo misliti kada je u pitanju ženski donji veš, naročito u kontekstu uklapanja sa već odabranim savršenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << autfitom za izlazak. Na sreću mi smo tu da vam ponudimo par trikova i saveta koji će vam drastično olakšati uklapanje kompletnog autfita i pritom omogućiti optimalni odnos komfora i atraktivnosti!
Najbrži način za dolazak do optimalnog odabira rublja jeste odgovoriti na dva osnovna pitanja koja ćemo vam predstaviti u nastavku teksta.
Šta ću da obučem večeras?  Kao što smo već pomenuli, odabir donjeg veša umnogome zavisi od ostatka autfita koji vaše rublje treba da prati. Zbog toga ćemo birati drugačiji donji veš u zavisnosti od toga da li nosimo haljinu, suknju, pantalone, usku ili široku majicu.
Haljine i suknje Iako postoji pregršt modela haljina, najuopštenije pravilo jeste da bi u slučaju odabira haljine, donji veš trebalo da bude neprimetan kako ne bi odvraćao pažnju sa ovog već posebnog komada odeće. 
U slučaju odabira brushaltera, naš savet je da razmislite o brushlateru sa podesivim tračicama koje možete premeštati ili po potrebi skidati u zavisnosti od modela i načina kopčanja haljine. Kada su u pitanju gaćice, odnosno odabir istih, u slučaju haljine posmatramo kroj od struka nadole.
Za haljine takozvanog A kroja najoptimalniji odabir bio bi model slip gaćica i bokserica s obzirom na to da one predstavljaju najpopularniji model gaćica, a svoju popularnost stiču baš zbog svoje udobnosti i prirodnih materijala od kojih su najčešće izrađene.
Uske haljine odnosno suknje takozvanog pencil kroja po pravilu zahtevaju neprimetan donji veš, te bi u ovom slučaju bilo dobro odabrati najpopularniji model gaćica – tange, koje svoju slavu stiču upravo zbog široke primene i atraktivnosti. 
Pantalone Sličan princip pri odabiru donjeg veša koristimo i kada gaćice biramo za pantalone, s tim što nam pantalone ponekad daju veći raspon mogućnosti s obzirom na to da se uglavnom prave od krućeg materijala nego suknje, kao što je npr. slučaj sa džinsom. 
Džins, što zbog svog ogromnog potencijala za uklapanje uz najrazličitije stilove, što zbog svoje udobnosti predstavlja najpopularniji komad odeće i kao takav može se kombinovati i uz slip, bokserice i tange u zavisnosti od vašeg trenutnog raspoloženja.
Šire letnje pantalone, takođe se mogu kombinovati uz različite vrste donjeg veša, a za optimalni odnos komfora i atraktivnosti možete razmisliti i o popularnom modelu brazilijana koji se odlično uklapa uz lagane letnje pantalone a ujedno daje komfor koji je npr. modelom tangi uskraćen.
Treba biti oprezan sa nekim modelima pantalona od laganijih letnjih materijala koji su skloni da se pripijaju uz telo te je tu preporuka da izaberete laserski sečeni veš kako ne bi došlo do efekta koji pokušavamo da izbegnemo – veš koji se ocrtava.
Koje boje večeras nosim?   Kada govorimo o odabiru donjeg veša, neminovno je pomenuti i slaganje boja. Postoje neka opšta pravila kojim se treba voditi kako bi donji veš uspešno odigrao ulogu pomagala u isticanju pozitivnih strana vašeg tela i autfita. Najpopularnije boje, verovatno baš zbog svoje zahvalnosti kada je kombinovanje u pitanju jesu crna, bela i bež. 
Crni veš
Crna boja, verovatno jeste jedna od najseksipilnijih boja kada je donji veš u pitanju, međutim preporuka jeste da se on izbegava kada je reč o autfitima u kojima dominira bela boja. Tako npr. crni donji veš može previše odskakati od belih pantalona, majici i košulja i preuzeti pažnju dominantnom odevnom predmetu. Zapamtite, donji veš u noćnom izlasku nije sam sebi svrha! On služi da istakne, ne da dominira autfitom!
Beli veš Beli veš predstavlja odličan odabir za bele autfite. Beli veš je jedan od osnovnih komada odeće koji svaka žena mora posedovati u svom garderoberu i jednostavno se kombinuje uz sve svetlije komade odeće. Treba biti obazriv sa činjenicom da se zbog svoje nežnosti ne savetuje da se nosi uz tamnu odeću kako bi se blistavo bela boja održala što duže.
Bež veš Bež veš, kao potpuno neutralan predstavlja opciju koja se može nositi i uklapati uz skoro sve, te tako u najvećem broju slučajeva predstavlja najoptimalniju opciju. Međutim, njegova mana je neprimetnost što u nekim slučajevima može biti pogubno za atraktivnost po kojoj je tako poznat veš crne ili crvene boje. 
Dobar izbor veša za izlazak učiniće da se bolje osećate u svojoj koži i budete potpuno opušteni za vreme vašeg izlaska koji se pamti! 
Sasvim je sigurno da, ukoliko se pridržavate pomenutih pravila i saveta, više nećete morati da brinete da li ste napravili dobar izbor prilikom odabira rublja uz autfit za izlazak. Želimo vam pametno i uspešno kombinovanje i dobar provod!
The post Kako izabrati savršen veš za noćni izlazak appeared first on Serbian Underground.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.