Kako da u muški prtljag za letovanje bude što manji?

Izvor: SerbianUnderground.com, 17.Jul.2023, 17:03

Kako da u muški prtljag za letovanje bude što manji?

Odlazak na letovanje podrazumeva pakovanje garderobe koju čine delovi raznih odevnih komada tako da bi se uklopili i u dnevnu i u večernju varijantu. Treba poneti nešto i za plažu, ali i za izlazak u grad. 
To je nekoliko kombinacija koje možete ostaviti kod kuće ako samo odaberete muške bermude sa džepovima jer su pravi hit ove sezone.
Pakovanje nikada nije bilo lakše, uklapanje garderobe još jednostavnije, a uživanje u tropskim temperaturama zagarantovano jer prijatna >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << garderoba osigurava prijatan boravak na suncu.
Malo zanimljivih istorijskih činjenica o bermudama Bermude su muški ili ženski šorcevi koji su naziv dobili po Bermudskim ostrvima gde su naročito popularni.
Prvi zapisi o njima datiraju od 1914. godine kada je vlasnik prodavnice čaja na Bermudskim ostrvima skratio uniforme svojih zaposlenih da bi se osećali prijatnije na tropskoj klimi.
1920. i 1930. bermude postaju popularan deo sportske odeće koji se sve češće nosi i kao svakodnevna odevna kombinacija, naročito od 70’tih.
Mnoga preduzeća u SAD, Kanadi, Australiji i Novom Zelandu i danas dozvoljavaju zaposlenima da nose ovakav kroj u toplijim sezonama. Bermude su zvaničan deo uniforme Britanske kraljevske mornarice i Kraljevske kanadske mornarice.
Već vekovima se nose u različitim prilikama, dužine se menjaju, popularne boje i dezeni, ali njihova primarna uloga je i dalje savršena – obezbeđuju rashlađivanje uz elegantan kroj koji se može iskoristiti u različitim situacijama.
Muške bermude sa džepovima – idealan spas od letnjih vrućina Ove sezone su izuzetno popularne muške bermude sa džepovima koje su još jedan dokaz kako poslednjih godina se sve češće briše granica između stilova, a kežual preuzima dominaciju u svim sferama.
Za razliku od šortseva, bermude su nešto duža verzija koja je ili tik iznad kolena ili ispod njih. Model sa džepovima je i praktičan i lep.
U džepove možete staviti sve neophodno što nosite sa sobom dok ste na letovanju. Mesta ima za telefon, novčanik, naočare za sunce… Ne morate da nosite torbicu, sve je uz vas i  raspoređeno na više mesta.
Muške bermude sa džepovima pored klasičnih otvora imaju džepove na nogavicama i to sa jedne ili obe strane što je svakako korisno u mnogim situacijama, a izgleda i jako lepo.
Jedne kratke pantalone menjaju nekoliko različitih odevnih komada Da bi nosili što manje stvari na letovanje predlažemo vam da spakujete dvoje kratke muške bermude sa džepovima i tako zamenite i trenerke i farmerice.
Duge pantalone nikako nisu prijatne tokom letnjih vrućina pa će se bermude rado nositi u svim prilikama.
Važno je istaći da su one sada i popularne pa su idealne za izlazak, večernju šetnju na plaži, večeru sa prijateljima. Slažu se i uz patike iz muške sandale i uz mokasine, papuče i svu drugu obuću.
Odaberite i neutralne tonove pa će se doni delovi savršeno uklapati sa jednobojnim i šarenim majicama, košuljama… Prtljag će vam biti manji, a mogućnosti za kombinovanje veće.
Na putovanje poneste udobnu garderobu od prirodnih materijala. Birajte komade koji se lako kombinuju i koji su moderni. Sigurno je da ćete imati manje poteškoća oko pakovanja, ali i manje problema oko odabira garderobe za pojedine prilike. Uživajte u svom odmoru.
Muške bermude sa džepovima – saveti za nošenje Kada birate muške bermude sa džepovima, obratite pažnju na nekoliko stvari koje će vam pomoći da izgledate bolje i osećate se udobnije.
Prvo, birajte pravu veličinu koja vam dobro stoji i ne steže vas ni previše ni premalo. Drugo, birajte kvalitetan materijal koji je prozračan, lagan i otporan na gužvanje. Treće, birajte boju koja vam se dopada i koja se slaže sa ostalim delovima vaše garderobe. Četvrto, birajte stil koji odgovara vašoj ličnosti i prilici u kojoj nosite bermude. Možete ih nositi uz majice kratkih rukava, polo majice ili košulje kratkih rukava. Peto, birajte adekvatnu obuću koja će upotpuniti vaš izgled. Možete nositi patike, sandale, mokasine ili espadrile. Šesto, dodajte neki detalj koji će dati pečat vašem stilu, kao što su kaiš, šešir, sat ili narukvica. Sedmo, budite samouvereni i ponosni na svoj izbor. Muške bermude sa džepovima su odličan komad odeće koji će vam pružiti komfor i stil tokom letnjih dana. The post Kako da u muški prtljag za letovanje bude što manji? appeared first on Serbian Underground.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.