Kako da pametno i uspešno sredite garderober ove sezone

Izvor: SerbianUnderground.com, 17.Maj.2023, 13:26

Kako da pametno i uspešno sredite garderober ove sezone

Garderoba koju nosimo treba da odgovara našoj građi i tipu ličnosti. Često se kada jedan od ova dva faktora nije uključen u odabir dešava da se to vidi na načinu kako nosimo određene kombinacije. Ukoliko ste uvek bili u potrazi za sopstvenim stilom, možda je pravo vreme da unesete neke promene u vašu garderobu. ako se spremate da osvežite vaš garderober, neophodno je da svi komadi u koje ćete uložiti budu vanvremenski i da vam odgovaraju. Pri odabiru, vodite se intuicijom ali i nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << korisnim savetima koji će vas odvesti u pravom smeru.
Rešite se stvari koje ne nosite Prva stvar koju treba da uradite prilikom sređivanja garderobe jeste da se pozabavite onim što se već nalazi u vašem garderoberu. Jedno od glavnih pravila kojim treba da se vodite jeste da se rešite svega što niste nosili u prethodnih godinu dana. Često su ovo komadi koji su impulsivno kupljeni ili nam više ne odgovaraju na osnovu građe ili stila. Budite realni prilikom pregledanja stvari jer se na ovaj način pravi i mesto za komade koje ćete kupiti. Time ćete kreirati garderober koji će biti u vašem stilu sa komadima koje ćete moći da nosite.
Promenite prepoznatljiv stil Najčešće se držimo sigurnih komada koje nosimo iznova svake sezone. Ukoliko želite da napravite promenu koju će svi primetiti, potrebno je da se malo opustite kada je vaš odevni stil u pitanju. Iako se često ističe kako se u modnom preobražaju počinje od promene frizure, istina je da se prvo primećuje odeća koja menja način na koji nas ljudi gledaju. Počnite od pravljenja malog rizika – bilo da je u pitanju neka jarka boja ili kroj koji do sada niste nosili, ovakvi trikovi mogu da promene vaš stav ne samo prema sopstvenom shvatanju, nego i način na koji želite da menjate način razmišljanja.
Uložite u vanvremenske komade Postoji odeća koja nikada ne izlazi iz mode i može da se nosi iz sezone u sezonu. Ovaj tip odeće treba da bude kvalitetan kako bi trajao i da bude zaista pažljivo odabran. Za početak, potrebno je da znate koji kroj vam najviše odgovara, i kada su u pitanju ležernije varijante ali i one nešto formalnije. U tome vam mogu pomoći komadi kao atraktivne Stranger Things majice koje se lako mogu kombinovati za sve prilike. Pored toga, opredelite se za kvalitetnu belu košulju, farmerice i kožnu jaknu i u zavisnosti od vremenskih prilika imate kombinaciju za svaku priliku.

Upoznajte se sa novim trendovima Kako nas svake godine dočekaju novi trendovi, uvek ih treba dobro pregledati jer se tu često krije i nešto što svako od nas može da iskoristi. Čak i ukoliko niste neko ko prati dešavanja na modnim pistama, bez sumnje ćete primetiti ove trendove na ulici. Upravo zato treba da iskoristite neke od ovih trendova koji će vam odgovarati, samo ukoliko ste otvoreni za novitete. Isprobajte razne kombinacije i krojeve kako biste pronašli ono što vam najviše odgovara i stvorili novi modni stil.
Dodajte malo aksesoara Najbolji način da zaokružite odevnu kombinaciju jeste da joj dodate malo aksesoara i na taj način postignete drugačiji izgled. Kada su u pitanju stvari bez kojih ne možete, klasičan sat, elegantna torba i šešir su samo neki od osnovnih komada koji će biti vaš najbolji saveznik. Za one malo odvažnije, ovo može biti prilika da jednostavnu kombinaciju učinite zanimljivom uz odabir koji ne bi mogao svako da ponese. Podignite stvari na novi nivo sa velikom torbom, elegantnim satom i velikim šeširom koji će vas spremiti za sve vremenske prilike.
Sređivanje garderobera je stvar koju je potrebno raditi svake godine kako biste iznova menjali vaš stil, pronalazili šta vam najviše odgovara i pronašli način da promenite vaš garderober. Pronađite najbolje odevne komade koji će vam pomoći da istaknete vaš jedinstveni stil i pokažete osećaj za modu.
The post Kako da pametno i uspešno sredite garderober ove sezone appeared first on Serbian Underground.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.