Kajli zna - mala crna haljina

Izvor: Mondo, 15.Jun.2013, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajli zna - mala crna haljina

U novom spotu "Skirt" (Suknja) australijska pevačica Kajli Minog pokazala savršenu figuru. U uskoj crnoj haljini.

Od nje se i ne očekuje ništa drugo,nego seksi!

Australijska pop pevačica Kajli Minog u svojoj 45. godini pokazala je savršeno telo u novom spotu za pesmu "Skirt" (Suknja) u kojem nas je počastila seksi, provokativnim pozama u uskoj crnoj haljini.

POGLEDAJTE

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Kajli je na muzičkoj sceni već 25 godina, a početkom godine najavila je mogućnost da ode iz muzike kako bi se posvetila glumi.

Ipak, novi spot pokazuje da joj je muzika i dalje prva i najveća ljubav. A uz to, potpisala je ugovor sa producentskom kućom "Roc Nation", za koju rade i Rijana i Jay Z, što će reći da ostaje verna muzici.

Kajli je tokom karijere imala više od 50 hit-singlova, a do sada je prodala oko 70 miliona primeraka albuma širom sveta.

(MONDO - foto: YouTube/screenshot)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.