KOLIKO pregleda za jedan dan?! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Apr.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLIKO pregleda za jedan dan?! (VIDEO)

Jak povratak američke pevačice na scenu.

Pevačica Tejlor Svift (29) je nakon dve godine pauze objavila spot za novu pesmu pod nazivom "Me", koju je uradila u saradnji sa Brendanom Urijem iz benda Panic! At The Disco.

I izgleda da joj je uspelo da se vrati uz "prasak", jer je video na YouTube-u imao 56.9 MILIONA klikova za samo jedan dan! Trenutno ima više od 88 miliona pregleda.

To znači da je nadmašila Arijanu Grande i njenu pesmu "Thank U, Next", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja je nedavno imala 55.4 miliona pregleda u istom periodu.

Šta pokušavaš da nam kažeš? (VIDEO

Iako je "pobila" uspeh Arijane Grande, svetski rekord i dalje drži boj bedn iz Južne Koreje BTS i njihov singl "Boy with luv".

Sada i zvanično - gledate u MAČKU! (FOTO)

Pevačica je poznata po tome što voli da postavlja sakrivene poruke u svojim pesmama i spotovima, a ponovo je to uradila u muzičkom videu za ovu pesmu, gde vidimo zmiju, prosidbu, jahanje jednoroga i novo mače.

Upoznajte dečka popularne pevačice!



Izvor: YouTube/Taylor Swift

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.