Judette “Žutim vlakom” najavljuju prvi studijski album

Izvor: BalkanRock.com, 10.Nov.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Judette “Žutim vlakom” najavljuju prvi studijski album

Judette, peteročlani alternativni pop rock sastav koji balansira žestoke riffove i melodične dionice vođene snažnim i prepoznatljivim vokalom frontmenice Lee Radolfi, izbacio je novi singl i spot pod nazivom “Žuti vlak“.

Tim singlom bend najavljuje izlazak prvog studijskog albuma pod nazivom “27” koji će ugledati svjetlo dana sredinom studenog. Ovim singlom je ispričana priča o prijateljstvu, uspomenama iz djetinjstva i nostalgiji koju svi kad tad >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << osjećamo i to se ujedno može vidjeti i u spotu gdje je prikazano kako dvoje mladih proživljava svakodnevicu.

Za režiju, scenarij i montažu je zaslužan 73 Collectiv dok su glavni akteri spota Marta Haraminčić, Antonio Bagarić, Lea Lucija Radolfi i Vilim Strejček. Mix i master pjesme potpisuje Vedran Kovačić Beli – Chicken Sound Studio.

Bend čine pjevačica Lea Lucija Radolfi, gitaristi Goran Posilović i Karlo Haltrich, basist Vilim Strejček i Danijel Plasajec na bubnjevima. Bend je dosad objavio nekolicinu singlova među kojima su “Voli me” i “Rio”, koji su naišli na veliku podršku publike i kritičara. 2015. godine bend za pjesmu “Rio” osvaja nagradu Hrvatskog društva skladatelja za najbolju autorsku pjesmu u finalu RockOff natjecanja. Bend će po izlasku albuma krenuti na regionalnu turneju, a više o datumima i zagrebačkoj promociji albuma možete saznati na njihovim službenim stranicama.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.