Josip A Lisac i Dojo zakazali zajednički nastup u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jan.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josip A Lisac i Dojo zakazali zajednički nastup u Novom Sadu

U subotu 13. januara u novosadskom domu b-612 zajednički koncert održaće lokalni izvođači Josip A Lisac i Dojo.

Josip A Lisac postoji od 2009. godine, a kao inicijator ideje, pevač, tekstopisac i kompozitor većine pesama, predstavlja se Vedran Ferizović. U dosadašnjoj karijeri objavili su četiri albuma i dva EP izdanja, od čega su prošlogodišnji “Sve u moje vreme“, kao i EP “U pravcu kazaljke na zidu“ izašla pod >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << okriljem Lampshade Media etikete.

Novosadska kantautorka Dunja Dačić prvi put se popela na binu kao Dojo u oktobru 2013. godine. Dojo kao paletu koristi gitaru, sintisajzere i semplove, i u kombinaciji sa glasom koji obuzima kreira magičnu zvučnu sliku.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 100 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Ana Never gostuje u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jan.2018

U petak, 12. januara u beogradskom klubu Elektropionir, koncert će održati sastav Ana Never iz Subotice...Ana Never je jedan od cenjenijih post-rock sastava u Evropi, a u dosadašnjoj karijeri objavili su tri dugosvirajuća albuma za američku etiketu Fluttery Records, kao i jedan split EP.  Poslednji...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.