Još izvođača na Šeru (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Mar.2011, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još izvođača na "Šeru" (VIDEO)

Svoje gostovanje na "Šer" (SHARE) konferenciji potvrdilo je još umetnika iz domena savremene muzike. Iste večeri kada i Triki, na glavnoj bini Doma Omladine zasijaće i Metronomi, bend poznat po spektakularnim scenskim nastupima u svetlećim odelima.

Ovaj instrumentalno elektronski sastav svoj rad naziva plesnom umetnošću, a sledeći skok u njihovoj plesnoj evoluciji obeležiće prepoznatljivim sintetičkim bubnjevima koji pokreću na igru. Metronomi usavršava umetnost živih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nastupa, čime dokazuju da i elektronski bendovi mogu da prirede energičan i autentičan živi nastup.

Kreator nastupa na Egzitu! (VIDEO)

Još jednu ličnu muzičku evoluciju publici Doma Omladine predstaviće i King Midas Sound. Ljubitelje hausa željne inovacije obradovaće gostovanje Izolea na 20/44. Džezi Bi, osnivač legendarne grupe Soul II Soul nastupiće u klubu Plastik. Kreator hita “Back to life (However do you want me)” i dan danas nastupa na svetskim turnejama pod imenom ove legendarne pesme.

"Prodidži" na velikom platnu (VIDEO)

Potvrđen je i živi nastup Aleksa Smoka, koji će zadimljen i ezoteričan ambijent njegove muzike preneti na podijum Tjuba. Jedan od 50 svetski najtraženijih DJ projekata - Motor City Drum Ensemble, nastupiće na 20/44, a potvrđeni su i nastupi Martineza, Metju Hoga, 8bič aka Najtvejv, Šeto Flajt, kao i popularnog beogradskog rok tria Petrol i slovenačkog kolektiva Tetkine radosti. Ovu su samo neki od 50 do sada potvrđenih izvođača koji će nastupiti na Šeru.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.