Izvor: BalkanRock.com, 25.Maj.2023, 14:55

Jonathan predstavlja novi singl

Riječki bend Jonathan predstavlja novi singl “One Minute” koji će se naći na njihovom novom studijskom albumu. Treći singl koji najavljuje novi materijal nastavlja se na prethodne “Falling” i “Have It All”, a nova pjesma “One Minute” uskoro će dobiti i prateći video spot. Prema uobičajenoj praksi benda, kako sami kažu, pjesma je ekspresija skupljenih […] The post Jonathan predstavlja novi singl first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

„Posle 4“- novi spot grupe Dram

Izvor: BalkanRock.com, 26.Maj.2023, 08:21

Mladi harizmatični i autentični članovi prestoničkog benda Dram predstavili su video spot za pesmu „Posle 4“ sa njihovog drugog studijskog albuma („Previše svega“, PGP RTS2022.). Nakon TV premijere na RTS1, spot je od danas na Jutjub kanalu PGP RTS-a. „U situaciji kada se duboko zagazi...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.