Izvor: BalkanRock.com, 20.Jun.2021, 11:20

Jonathan i Nipplepeople u srpnju u Puli

Fantastičan dupli koncert s grupama Nipplepeople i Jonathan stiže u petak, 2. srpnja u dvorište Rojca u Puli. Grupa Jonathan ima sjajan novi singl “Falling”, a objavili su i limitirano dvostruko vinilno izdanje „To Love / To Hold“ koje sadrži njihova prethodna dva albuma. Jedan od naših najjačih live bendova u 2021. ušao je glazbeno, […] The post Jonathan i Nipplepeople u srpnju u Puli first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

M.O.R.T., Mary May, Jonathan i Lovely Quinces u dvorištvu Močvare i Jedinstva

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jun.2021

Dva sjajna dupla koncerta održat će se početkom srpnja u velikom dvorištu Močvare i Jedinstva u Zagrebu. U petak 2. srpnja dolaze M.O.R.T., sinjska punk blues rock četvorka koja upravo radi na novom studijskom albumu, a provest će kroz katalog svojih pjesama. Pridružuje im se Mary May, jedna...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.