Jesenje izdanje festivala Thrash With Us u oktobru u klubu The Quarter!

Izvor: SvetGitara.com, 07.Avg.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenje izdanje festivala Thrash With Us u oktobru u klubu The Quarter!

THRASH WITH US vam predstavlja jesenje izdanje festivala! U želji da period čekanja do sledećeg festivala što više skrate, rešili su da organizuju još jedan događaj u toku 2016. godine. Tako u Novi Sad 23. oktobra stižu nemački Minotaur i italijanski Violentor!

Headlineri ovog koncerta biće MINOTAUR, thrash metal veterani iz Nemačke koji su svoju karijeru započeli početkom 80ih godina i čiji se album prvenac pod nazivom „Power of Darkness“ svrstava među kultna ostvarenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << stare škole metal zvuka. Bend u Srbiju dolazi po prvi put od nastanka i odsviraće pesme iz svih perioda svoje karijere.

Isto veče nastupiće i thrash punk divizija VIOLENTOR. Bend koji je dobro poznat underground fanovima širom sveta. Njihov miks sirovog thrash zvuka i prljavog panka uvek garantuje apsolutni haos na bini, ali i ispred nje.

U narednom periodu biće objavljena još dva benda koji će nastupiti 23. oktobra u klubu The Quarter u Novom Sadu.

Ulaznice će se naći u prodaji od 1. septembra po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1000 dinara. Prodajna mesta: Eventim, Felix, Mungos

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.