Jelena Rozga digla Makarsku na noge! (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Jul.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga digla Makarsku na noge! (VIDEO)

Pevačica Jelena Rozga je osvojila svojim glasom ali i stasom publiku u Makarskoj, kada je nastupala u jednom od makarskih klubova.

Jelena Rozga je sinoć napravila veliku feštu u Makarskoj. Na otvaranju jednog kluba u tom gradu pevačica je održala koncert, i svojim hitovima razmrdala publiku i držala je na nogama do kasnih jutarnjih sati. Lepa Jelena je plenila svojom pojavom i veselo skakutala po pozornici u svojoj ultrakratkoj haljinici, prenosi Index.hr.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Rozga: Nije dovoljan samo glas za uspeh!

Jelena Rozga: Nisam u vezi s Huljićem!

Jelena Rozga u seksi miniću (FOTO)

Pogledajte kako je to Rozga podigla publiku u Makarskoj na prošlogodišnjem nastupu.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Fergi: Nisam trudna!

Izvor: S media, 16.Jul.2011

Fergi ipak nije trudna, javio je njen PR tim. Pevačica iz "Black Eyed Peasa" još uvek nema nameru da postane majka, a glasine o trudnoći je demantovala po ko zna koji put...Glasine o tome da će Fergi i njen suprug Džoš Duhamel postati roditelji pojavile su se prošle nedelje. Pevačica ih je rasplamsala...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.