Jazzanova feat Paul Randolph u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Nov.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jazzanova feat Paul Randolph u Beogradu

Jazzanova feat Paul Randolph nastupiće u Beogradu 12. i 13.decembra, kao četvrti izvođač koncertnog serijala Musicology Barcaffe Sessions u klubu Bitef Art Cafe.

Sastav Jazzanova aktivan je još od 90-tih, iza sebe ima zavidnu diskografiju i više stotina nastupa širom planete.

Počeli su semplovanjem i puštanjem tuđe muzike, da bi se 2009. godine ustalili kao autorski lajv projekat. Sastav je u stalnom pokretu i promeni ,a zvuk je vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << postao progresivniji.

Jazzanova je poznata po spektakularnim lajv nastupima, na kojima su sjajno ukombinovani DJ set i prateći bend vrhunskih muzičara.

Ulaznice su u prodaji na sajtovima www.eventim.rs i www.ddtickets.rs. Možete birati između dva datuma, a za ulaznicu je potrebno izdvojiti 1500 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.