Izložbom fotografija “VLADA” zvanično počinje drugi Kontakt

Izvor: BalkanRock.com, 21.Mar.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložbom fotografija “VLADA” zvanično počinje drugi Kontakt

Izložbom fotografija Goranke Matić pod nazivom ,“VLADA”, a koja je posvećena Vladi Divljanu, zvanično će biti otvorena druga regionalna Kontakt muzička konferencija.

Izložba je posvećena šezdesetoj godišnjici rođenja Vlade Divljana i biće otvorena u Marsh Open Space-u, u Cetinjskoj 15, u sredu, 21. marta, u 19h.

Radovi su nastajali u različitim fazama: od perioda prvog albuma grupe Idoli ,,Odbrana i poslednji dani”, kao i koncerata, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prvog beogradskog u SKC-u, zagrebačkog u Kulušiću, zatim nastupa u Domu omladine Beograda i Hali Pinki. Izložba prati Vladinu karijeru zaključno sa nastupima Old Stars Benda.

Takođe, biće izloženi i portreti koje je autorka napravila tokom osamdesetih godina prošlog veka.  Svi zainteresovani moći će da je posete u naredna tri meseca.

Kompletan muzički program ovogodišnje Kontakt muzičke konferencije možete da pogledate ovde.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Izložba fotografija Goranke Matić o Vladi Divljanu

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018

Izložba fotografija "Vlada" Goranke Matić posvećena Vladi Divljanu, otvorena je u sredu uveče u Marsh open space-u u okviru Kontakt konferencije...Fotografije su nastajale u različitim fazama, od perioda prvog albuma grupe Idoli, Odbrana i poslednji dani, kao i koncerata, prvog beogradskog u SKC-u,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.