Italijanski Talco dolaze u Zagreb

Izvor: BalkanRock.com, 13.Feb.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski Talco dolaze u Zagreb

Italijanski ska-punk sastav Talco zakazali su nastup 11. marta u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Talco su oformljeni 2002. godine, a u dosadašnjoj karijeri objavili su šest studijskih albuma. U Zagreb dolaze u okviru promocije svog aktuelnog izdanja “Silent Town” izdatog prošle godine za Destiny Records.

Šestočlanu bandu iz Italije karakterišu veoma energični i beskompromisni nastupi, a glavna odlika njihovih pesama jesu antikapitalističke >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i antifa teme. Dan pred zagrebački koncert Talco će nastupiti u Ljubljani, u klubu Gromka

Ulaznice za ovaj nastup mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 45 kuna, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 60 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.