Invasion From The East ponovo u Nišu

Izvor: Studnel.com, 08.Okt.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Invasion From The East ponovo u Nišu

Bendovi koji će nastupiti na koncertu su: Northern Revival, Trigger i Kolaps. Žurku će svojim nastupom otvoriti lokalni bend Rage Against The Komšije.
Novosadski stoneri Northern Revival će ovom prilikom promovisati svoj Ep koji su objavili ovog proleća za Miner Records. Pored njih, beogradski bend Trigger će predstaviti svoj novi album niškoj publici. Za kraj će nastupiti hardkor bend Kolaps iz Novog Sada koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << uskoro objavljuje treći album, tako da će posetioci moći da uživaju i u starim i u novim hitovima ove grupe kao što su: Puta Madre, Pas, Ustajem.
Ulaz košta 200 dinara.

invasion from the eastzurkablack stagenis

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.