Ilda i Šaban Šaulić snimaju duet

Izvor: S media, 17.Maj.2011, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilda i Šaban Šaulić snimaju duet

Popularni ćerka i tata, Ilda i Šaban Šaulić, planiraju da uskoro snime duet. Pevač će i komponovati pesmu, a u potrazi su za dobrim tekstom.

Kada je pre nekoliko godina zakoračila na muzičku scenu, Ilda Šaulić odmah je privukla pažnju. Prvenstveno svojim glasom i lepim vaspitanjem, ali joj je "leđa čuvao" i tata, Šaban Šaulić.

Šaban u filmu o Tomi Zdravkoviću!

Lažna vest o Šabanovoj smrti

Promocija pesme Viki Miljković >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Halida Bešlića! (VIDEO)

Ćerka i tata već dugo razmišljaju o duetu, ali izgleda da je došlo vreme da se isti i realizuje. Šaban će komponovati pesmu, a u potrazi su za dobrim tekstom:

- Ilda je mnogo nestrpljiva, sve je za nju još novo i lepo u ovom poslu i stalno mi govori da ubrzam čitavu stvar. Ona sve hoće odmah. Sigurno ćemo snimiti duet, samo još da odaberemo pesmu koja će leći i meni i njoj. Kada bih imao 20 slobodnih dana snimio bih i novi album, jer već pune dve godine odugovlačim sa tim, rekao je popularni pevač za Novosti.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.