Iggy Pop ima novi video

Izvor: BalkanRock.com, 08.Jun.2016, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iggy Pop ima novi video

Iggy Pop je predstavio novi spot za pesmu “American Valhalla” koja se nalazi na albumu “Post Pop Depression“ objavljenom ove godine.

Reditelj novog videoklipa je Jamie-James Medina, a u spotu se pojavljuje i model Ruth Bells. Režiser je u izjavi za medije rekao da je inspiracija za ovaj video bio boks meč u kome su učestvovali Dick Tiger i Gene Fullmer, a sve se to dešavalo 1963 .godine u Nigeriji.

Album “Post Pop Depression” objavljen je >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u martu, a pored Popa i Hommea, stvaranju ovog izdanja doprineli su bubnjar Matt Helders iz benda Arctic Monkeys i Dean Fertita, član grupe Queens of the Stone Age.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.