I Ron “Bumblefoot” Thal napustio Guns N Roses

Izvor: BalkanRock.com, 03.Avg.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Ron “Bumblefoot” Thal napustio Guns N Roses

Samo nedelju dana nakon odlaska gitariste DJ Ashbe iz Guns N ‘Roses, bend je napustio još jedan gitaroista Ron Tal, zvani Bumblefoot.

Informaciju je objavio internet magazin Blabbermouth. A kako se saznaje, izgleda da je gitarista bend napustio još prošle godine, ali da je ova vest tek sada ozvaničena. Ron se bendu pridružio 2006. godine kada je zamenio Bucketheada.

Prošlog meseca gitarista Ričard Fortus saopštio je da je budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << benda neizvesna, što odlasci članova sada to i potvrđuju. Eksl Rouz još nije dao nikakvo saopštenje o daljim planovima sa bendom.

Nakon šest godina sviranja sa Guns N’ Roses, DJ Ashba odlučio je da prošle nedelje da napusti bend. Gitarista je ovu vest objavio u vidu pisanog saopštenja na njegovoj Facebook stranici. Kao razlog napuštanja Gunsa naveo je da mu je potrebno više vremena za rad u njegovom drugom bendu Sixx:A.M, sa kojim bi sledeće godine trebalo da izda dva albuma i provede dve godine na turneji. Ashba je istakao da mu je sviranje u Gunsima promenilo život zauvek i da je to bilo najneverovatnije putovanje u njegovom životu, ali da je sada došao čas da krene dalje.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.