Hypnotized - spot za pesmu Marta (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Mar.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hypnotized - spot za pesmu "Marta" (VIDEO)

Beogradski rokenrol bend Hypnotized objavio je spot za pesmu "Marta", drugi singl sa novog albuma koji će predstaviti tokom ove godine. Pogledajte i poslušajte!

Foto: YouTube/screenshot

Spot za pesmu "Marta" potpisuju američki režiser Mark Nava i poznati švedski editor Robin Sive koji je između ostalog sarađivao sa Madonom i sa svetski proslavljenom grupom Prodigy, a trenutno radi na motaži novog spota grupe Daft Punk.

Bend Hypnotized iz Beograda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za kratko vreme postigao značajan uspeh na regionalnoj sceni. U standardnoj rok postavi (vokal, gitara, bass, bubanj) objavio je debi album "Big Natural" (Odličan hrčak, 2010). Njihovo rok izvođenje starih kafanskih pesama "Vranjanka", "Neću neću dijamante", "Jesen u mom sokaku", vraća rokenrol na velika vrata među sve generacije.

Osim provokativnih tekstova zahvaljujući kojima su stekli veliki broj fanova, grupa Hypnotized je prepoznatljiva i po nesvakidašnjim video spotovima snimljenim u filmskoj produkciji, što ih čini jedinstvenom pojavom na aktuelnoj rok sceni.

SPOT ZA PESMU "MARTA"



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beogradski rokenrol bend ‘Hypnotized’ promovisao novi singl ‘Marta’ (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 29.Mar.2016

Sastav ‘Hypnotized’ (foto: PR) Beogradski rokenrol bend Hypnotized predstavio je spot za pesmu Marta, drugi singl sa novog albuma koji će biti objavljen tokom ove godine. Spot koji ruši sve produkcijske klišee našeg regiona i donosi pravi rokenrol zvuk premijerno je prikazan pre nekoliko dana...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.