Hornsman Coyote & Soulcraft singlom “Glorious” najavljuju novi album

Izvor: BalkanRock.com, 03.Nov.2015, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hornsman Coyote & Soulcraft singlom “Glorious” najavljuju novi album

Hornsman Coyote & Soulcraft predstavili su kao prvi singl pjesmu “Glorious” sa nadolazećeg novog albuma naziva “Safe Planet”.

Riječ je o izdanju čiji se izlazak najavljuje za mart naredne godine, a Nemanja Kojić Coyote, frontmen ovog sastava, kaže da su za osnovu uzeli deep reggae roots, te dodao da na ovom albumu neće imati goste, kao što je to slučaj bio sa prethodnim izdanjem.

To je bio i jedan od povoda za razgovor sa Coyoteom, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji ćete uskoro imati priliku da pročitate na stranicama Balkanrock.com, a do tada možete uživati u numeri “Gloroius”, koja se nalazi u nastavku.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.