HiQulus najavili debi album “UniQue”

Izvor: BalkanRock.com, 20.Mar.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HiQulus najavili debi album “UniQue”

Test of time” najavljuje izlazak prvog studijskog albuma “UniQue“, koji je presek rada benda HiQulus u prethodne tri godine i sadrži genezu svih uticaja od samog početka autorskog rada do danas.

Upravo u tom period se bend i žanrovski usmerio na progressive/electro/alternative ali ne i u potpunosti definisao pa je tako stvaralaštvo i dalje podležno različitim uplivima. “Odatle proizilazi i ime albuma u skladu sa muzikom koja je maštovita, živopisna >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i jedinstvena”, kažu iz benda.

Promocija albuma “UniQue” je zakazana za 22. april u novosadskom klubu The Quarter. Album će zvanično izaći neposredno pre same promocije a biće praćen i prvim oficijelnim videom.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.