Grupa ti večeras u Božidarcu!

Izvor: SvetGitara.com, 10.Dec.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa ti večeras u Božidarcu!

Prošlo je godinu dana otkako je grupa Ti nastupila u Božidarcu, pa su odlučili da se vrate na Vračar Rocks! festival u subotu, 10. decembra.

Ilija i Trajče su u proteklih godinu dana svirali po klubovima i na festivalima širom regiona, a počeli su da osvajaju i Evropu:

,,Ova godina je krenula uzbudljivo, svirali smo prvi put koncert van prostora ex-YU, na Eurosonic festivalu, a tom prilikom je Trajče prvi put leteo avionom, pa je u svakom smislu bilo zabavno! >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << Svratili smo i do Amsterdama i tamo snimili video za pesmu ,,Kako da joj kažem da mislim na nju“. Jako se radujemo ponovnom koncertu u Božidarcu i susretu sa publikom koja nas podržava od samog početka“, kazao je Ilija Duni povodom beogradskog koncerta koji pripremaju za 10. decembar!

Pre grupe Ti nastupiće Sergio Lounge, dvadesetčetvorogodišnji tastaturista iz Beograda. Pre nego što je pronašao svoj instrument u kompjuterskoj tastaturi, oprobao se u raznim sastavima svirajući gitaru, bas gitaru, flautu i kontrabas. Žanr koji je prihvatio na kraju najbolje pristaje njegovom imenu – lounge muzika, sa primesama italo-diska, šlagera i eksperimentalne muzike.

Priliku da otvore novo izdanje Vračar Rocks! festivala 10. decembra imaće Dogs in Kavala tri mladića sa različitih geografskih širina i dužina, stopljenih u beogradsku svakodnevnicu, koji od aprila 2016. komponuju i sviraju u zgradi Bigza. Motive pronalaze u snovima i podsvesti, a inspirišu ih surf i psihodelija. Dogs in Kavala su: Siniša – bas gitara, Nikola – bubnjevi, glas i Srdjan – gitara, glas.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac koštati 500 dinara.

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.