Grupa Three Days Grace objavila novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 19.Maj.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa Three Days Grace objavila novi spot

Kanadski rok sastav Three Days Grace objavio je spot za pesmu “Human Race” koja se nalazi na njihovom novom albumu “Human“.

Reditelj spota Mark Pelington se služio elementima naučne fantastike kako bi pokazao uticaj tehnologije na čoveka.

Sam spot počinje narativom: “Problem nije tehnologija. Problem je način na koji se koristi. Mi smo više od uma i tela. Mi smo pesma. I nešto u nama je van granica razumevanja. Taj deo nas čezne >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << za nečim što pronalazimo u tehnologiji.” A završava se rečima: “Mašine su nam dale mnogo toga, ali su nas ostavile da čeznemo. Naša znanja su cinična i puna mržnje. Znamo previše, a osećamo premalo.”

Video je tu da provocira, a sam reditelj se već bavio ovakvim temama u spotovima kao što je “Jeremy” grupe Pearl Jam, “Rooster” grupe Alice in Chains ili “Best of You” grupe Foo Fighters.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.