Govori jedno, peva drugo! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Jun.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govori jedno, peva drugo! (VIDEO)

Pevač je rekao da ovu pesmu više nikada neće izvesti, ali je zbog nje to prekršio...

  Robi VIlijams je nedavno rastužio fanove kada je objavio da više neće pevati kultnu pesmu "Angels" na svojim nastupima, jer mu je previše emotivno teško da je izvodi...

Međutim, izgleda da ga je jedan poziv Tejlor Svift ubedio da ipak izvede pesmu, ali na njenom koncertu.

Upoznajte dečka popularne pevačice!

Pevačica ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pozvala da joj se pridruži na bini u "Wembley" Areni gde su zajedno otpevali "Angels", a publika je vrištala kada je se Robi "stvorio" na bini.

Kultna pesma koju više nikada neće pevati (VIDEO)

Vilijams je pokazao koliko je oduševljen Tejlor Svift i počastvovan što ga je pozvala tako što je nosio majicu sa njenim likom i na svom Instagram profilu joj se zahvalio.

‘I’m loving angels instead...’ @taylorswift13@robbiewilliams#reputationstadiumtourpic.twitter.com/AbpM8RYH6e

— Rebecca Lewis (@bexlewis361) June 23, 2018

Robbie Williams and @taylorswift singing Angels together is the moment I didn’t know I needed. #reputationstadiumtourpic.twitter.com/wOFzPZ9kUZ

— Rebecca Lewis (@bexlewis361) June 23, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.