Goran Bare i Majke u Srbiji!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Maj.2012, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Bare i "Majke" u Srbiji!

Dugoočekivani koncerti održaće se u novosadskom SKC-u 8. juna, i 9. juna u Studentskom Kulturnom Centru u Beogradu.

Povratničkim albumom “Teške boje” i istoimenim hit video singlom kontraverzni rocker u pratnji svog sastava potvrdio je vodeću poziciju na regionalnoj rock sceni.Iako je prvobitno procurela informacija da će u Beogradu i Novom Sada nastupiti krajem marta, Goran Bare i Majke u Srbiju stižu početkom juna.Prvi koncert je u novosadskom SKC-u 8. juna, dok dan kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 9. juna nastupaju u srpskoj prestonici, tačnije u Studentskom Kulturnom Centru u Beogradu, saznaje TMM magazin.Goran Bare i Majke nedavno su u Rijeci dobili i nagradu Porin za kategoriju Hit godine za pesmu "Teške boje". Osim za hit godine osvojili su Porina i za Najbolje vokalno izvođenje, rok album, pesmu godine, aranžman i spot. Pogledajte nagrađeni spot za pesmu "Teške boje" koji je režirao Žare Batinović:

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Bare i Majke dolaze u Beograd

Izvor: Story, 30.Maj.2012

U subotu, devetog juna u Velikoj sali SKC-a, sa početkom u 21 čas nastupiće rok sastav Majke, kojima će se pridružiti Goran Bare. Majke će ovom prilikom promovisati novi album pod nazivom Teške Boje, koji sadrži deset novih numera. Članovi benda otkrivaju da se novim albumom vraćaju starom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.