Goran Bare i Majke – presek tridesetogodišnje karijere na Miksalištu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jun.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Bare i Majke – presek tridesetogodišnje karijere na Miksalištu

Goran Bare i Majke dolaze na Miksalište 25. juna, kada će zajedno sa Beograđanima napraviti celovečernji presek karijere duge 30 godina.

Čuveni Bare, okupio je ponovno svoje stare Majke i doveo nova osveženja u bend. U sadašnjoj postavi Majki su: Alen Tibljaš, Kruno Domačinović, Davor Rodik, Dan Divjak i Berislav Vrabec.

Sa njima je nedavno u Zadru predstavio novi singl “To nije igra“, koji će i posetioci Miksališta biti u prilici >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << premijerno da čuju uživo, pre zvaničnog objavljivanja.

Uz pesme sa domaćoj publici omiljenog albuma “Teške boje“, koji je u više navrata proglašen najboljim regionalnim rok izdanjem u poslednjih nekoliko godina, uz novi singl i pređašnja Baretova antologijska ostvarenja, 25. juna, očekuje nas neponovljivo koncertno iskustvo.

Ulaznice su dostupne na svim GigsTix i Eventim prodajnim mestima, kao i u Mikser House-u (Karađorđeva 46) i u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 1.000 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.