Goblini u Banovini

Izvor: Studnel.com, 24.Jun.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini u Banovini

Ulaznice se nalaze u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara i mogu se kupiti u CD Sound music shop-u, Energy music shop-u, turističkoj agenciji Big Star i pivnici Nemir. Promotivni period za kupovinu karata trajaće do 25. juna. Od 27. juna ulaznice će se prodavati po redovnoj ceni od 700 dinara, a na dan koncerta cena ulaznica biće 800 dinara.
Bend Goblini nastao je 1992. godine. Osnovali su ga gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << Kokotović i pevač Branko Golubović. Bend je tokom devedesetih godina važio za jedan od najvažnijih i najuticajnijih pank-rok bendova na ovim prostorima. Tokom karijere su objavili pet studijskih albuma i odsvirali preko 350 koncerata. Publika u Nišu imaće prilike da čuje neke od njihovih najvećih hitova kao što su: Cipjonka, Ima nas, Voz, Anja, Magnovenje, Daleki put, Luna, Deca iz komšiluka.

goblinibanovinadvoriste univerzitetabendkoncertmuzika

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.