Goblini izbacili novi spot pred koncert u subotu u bašti SKC-a

Izvor: SvetGitara.com, 02.Sep.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini izbacili novi spot pred koncert u subotu u bašti SKC-a

Šabački sastav Goblini nedavno je najavio novi koncert u beogradskom SKC-u kojim slave dva mala jubileja. Ova petorka 5. septembra svira svoj tristoti koncert u karijeri i to 20 godina nakon prvog beogradskog nastupa u KST-u koji je bio održan 31. avgusta 1995. godine.

Karte za ovaj koncert su u prodaji po ceni od 800 dinara na blagajni SKC-a i u Felix Shopu u TC Sremska. Sa njima će nastupiti bendoviIskaz, Po Kratkom Postupku i Neprijatelj Prelazi Zeku.

Bend >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << je u saradnji sa NNSpark produkcijom iz Beograda na čelu sa Nikolom Nikolićem, snimio spot za numeru „Pozdrav suncu koji premijerno možete videti na našem portalu. Numera je sa njihovog poslednjeg studijskog ostvarenja „Roba s greškom“ koje je izašlo 2013. godine za beogradsku kuću Long Play.

Spot za numeru „Pozdrav Suncu“ možete pogledati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Goblini pred koncert u SKC-u izbacili novi spot

Izvor: Rocksvirke.com, 02.Sep.2015

Šabački sastav Goblini nedavno je najavio novi koncert u beogradskom SKC-u kojim slave dva mala jubileja. Ova petorka 5. septembra svira svoj tristoti koncert u karijeri i to 20 godina nakon prvog beogradskog nastupa u KST-u koji je bio održan 31. avgusta 1995. godine.

Nastavak na Rocksvirke.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.